vegis.ro%20

Ceaiuri Digestive in tratamente naturiste

Cu totii am avut simptome de constipatie, balonare, tranzit intestinal lent, crampe abdominale, diaree, arsuri la stomac. Multe din aceste simptome pot fi anihilate din start cu ceaiuri digestive. Daca ele persista consulati un doctor. Aveti aici o lista de ceaiuri care pot ajuta.

 

Adserv ceai coada racului 30g

 

 

 

Actiune terapeutica: este astringent, favorizeaza coagularea sangelui, are actiune spasmolitica, este indicat ca antispastic, impiedica formarea calculilor renali, este util in anemie, convalescenta, artrite, hipermenoree, dismenoree, enterocolite, colici gastrice, diaree, calculoza renala.

 

Dacia plant ceai sanatatea stomacului 50g

 

 

 

 

1a1 pret plafar

Reduce aciditatea gastrica, ajuta la calmarea durerilor si cicatrizarea tesuturilor in cazul afectiunilor gastrice (gastrite hiperacide, gastro-duodenite, ulcer gastric si duodenal, esofagite de reflux).

 

Plafar ceai galbenele flori 50g

 

 

1a1 pret plafar

Utilizare: in mod traditional ca adjuvant in tratamentul afectiunilor gastrice si duodenale. Pentru uz topic se poate folosi local ca tratament adjuvant in afectiuni dermatologice, ca cicatrizant si trofic in cazul unor leziuni superficiale; in caz de eritem solar, arsuri superficiale, eritem fesier.

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: