vegis.ro%20

Ceaiuri pentru Sanatatea noastra

ceaiuri

Cercetătorii au demonstrat că ceaiul negru, cel verde, cel alb şi cel roşu sunt cele mai puternice băuturi antioxidante. Proprietăţile lor se datorează conţinutului bogat în săruri minerale, flavonoizi şi vitamine (în special vitamina C).
Fumul de ţigară, Aerul poluat şi pesticidele, sunt factori de risc pentru organismele vii, contribuind la accelerarea procesului de îmbătrânire.
Toate structurile celulare pot fi atacate de către radicalii liberi, chiar dacă nu toate au acelaşi grad de vulnerabilitate.
 Împotriva acestora ne folosim de vitamine si minerale. Toate acestea se găsesc din abundenţă în ceaiuri sau in alte Suplimente .
Ceaiul verde este flosit impotriva cancerului, ceaiul rosu este cel mai puternic antioxidant, ceaiul negru este bogat in cofeina putand inlocui cafeaua, iar ceaiul alb este folosit pentru frumusetea pielii.

 

Sonnentor ceai verde 100g

 

 

 

1a1 pret plafar

Ceai Verde

 

Ceai verde fin clasic, Wuyuan.
100% ceai verde.

 

Sonnentor ceai negru

 

 

1a1 pret plafar

Ceai Negru Darjeeling


Cel mai fin ceai aromat negru de la poalele muntilor Himalaya, cu o culoare frumoasa, deschisa. Se potriveste foarte bine pentru revigorarea de dupa-masa100% ceai negru "Darjeeling"

 

Sonnentor ceai alb

 

 

1a1 pret plafar

Ceai Alb Energizant si Protector


Ceaiul alb pretios combinat cu flori de soc si cu verbina prospata, cu gust de lamaie. O savoare benefica!

 

 

 

 

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: