vegis.ro%20

Tratament naturist pentru unghii sanatoase si frumoase

 

tratament-naturist-pentru-unghii-sanatoaseDaca aveti cumva unghiile casante, fragile si care se exfoliaza foarte usor le puteti trata foarte usor acasa fara prea mare efort si cu costuri foarte mici. In primul rand trebuie sa aveti diete cat mai sanatoase si sa va hidratati foarte bine. Daca totusi inca mai aveti probleme cu unghiile iata cateva solutii homemade:

Inmuiati-va unghiile in suc de lamaie timp de 10 minute dupa care masati unghiile cu Vitamina A uleioasa tip de cateva minute. Faceti acest lucru de 2-3 ori pe saptamana. Unghiile se vor intari ,vor deveni mai albe si lucioase.

O alta solutie pentru unghiile fragile ar fi sa va inmuiati unghiile in lapte si sa le masati timp de 10 minute. Laptele contine foarte mult calciu si daca veti urma aceasta procedura de 2-3 ori pe saptamana rezultatele nu vor intarzia sa apara.

O alta solutie pentru unghii mai frumoase si sanatoase este uleiul de masline. Inmuiati-va unghiile in ulei de masline timp de 15 minute de 2 ori pe saptamana.

Sarea de mare este de asemenea foarte buna pentru intarirea unghiilor casante. Dizolvati cateva lingurite de sare de mare in apa si stati cu unghiile in acea solutie 15 minute.

 

Toate aceste tratamente facute regulat isi vor spune cuvantul in doar cateva saptamani.

 

Indiferent de ce tratament naturist urmati, nu uitati sa va masati unghiile si buricul degetelor de fiecare data. Va creste fluxul de sange in acea zona facandu-le sa creasca mai repede si sa fie mai puternice.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: