vegis.ro%20

Tratamente naturiste eficiente pentru boala Lyme și impotriva muscaturilor de capuse

tratament-capuseBacteria Borrelia cauzeaza boala Lyme, manifestand o multitudine de simptome variind de la artrită reumatoidă, la fibromialgie, sindromul oboselii cronice, stări neurologice, meningita,  simptome de inima si pulmonare. Netratata, Lyme devine adânc înrădăcinată în organism, devenind o boală auto-imună. Deși nu există un test de sange care poate confirma boala Lyme, diagnosticul tradițional se face de obicei datorita  simptomelor prezentate de pacient. Tratamentul antibiotic este tratamentul convențional; suprimarea temporara a simptomelor, va face ca aceasta boala sa se manifeste mai tarziu, într-o gamă largă de boli tulburatoare.

Acest articol este o este o scurtă trecere în revistă a câtorva din mai multe medicamente alternative eficiente cunoscute pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme.


Profilaxie

Dacă aveți un câine și locuiti într-o zonă infestată cu căpușe, tratati curtea la inceputul sezonului cu substante impotriva capuselor.

 

Pulverizati peste plante  un amestec de usturoi și detergent de vase. Aceste substanțe distrug capusele și reduc șansele de a fi muscat in propria curte.

Folositi argint coloidal cu trei-cinci zile înainte de inceputul sezonului de căpușe. Argint coloidal este anti-microbian și ucide o gama larga de bacterii, care acționează ca un antibiotic natural.

Expunerea timpurie

Dacă ați ați fost mușcat de o căpușă, începeti să luați imediat  argint coloidal. În plus, alte antibiotice naturale, cum ar fi ceai Pau d'Arco, usturoi și extract de Echinacea poate preveni instalarea infectiei. Remediul homeopatic Ledum tratează răni de la intepaturi de insecte veninoase. Ar trebui să fie luat imediat după ce ati fost muscat, împreună cu argintul coloidal.


Simptome neurologice

În câteva săptămâni sau luni, boala Lyme poate progresa în simptome neurologice, cum ar fi paralizia Bell, meningita, paralizie la nivelul membrelor și slaba coordonare a miscarilor. Probleme cardiace și respiratorii s-ar putea dezvolta de asemenea. Planta Cordyceps îmbunătățește rezistența, creste energia, reduce slăbiciunea și oboseala, și crește functia pulmonare, alina dificultatile de respiratie.


Alte remedii naturiste pentru muscaturile de capusa:


Usturoi sau orice supliment cu usturoi.


A lua un supliment de usturoi în fiecare zi poate avea efecte foarte bune ca un remediu pentru muscaturile de capuse. In acest caz, usturoiul poate fi aplicat fie direct la locul muscaturii sau administrat pe cale orală.


Spalati locul foarte bine.


Este important sa spalati zona cu  muscatura de capusa, mai ales în cazul în care capusa nu a fost eliminat încă. De aceea, spălarea cu apă și săpun antibacterian poate oferi ajutor. Păstrarea unei zone curate poate preveni orice infectie si reduce unele dintre efectele secundare.


Terapie cu vitamine.


Luând vitamine in fiecare zi poate fi o parte importantă pentru a gestiona orice simptome care apar ca rezultat al unei mușcături de căpușă.
Pentru efecte si mai bune nu uitati sa va suplimentati si cu Vitamina C.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: