vegis.ro%20

Top 5 Plante medicinale pentru Artrita:

plante-pentru-artrita

Iata 5 plante medicinale care ajuta la ameliorarea si tratarea artritei:

Piper cayenne: Capsaicina, Piper african , ardei iute , piper Bird

Capsaicina, un extract de ardei rosu si alti ardei , poate reduce dramatic durerile cronice ale nervilor si este eficienta impotriva durerii cronice cum ar fi artrita si nevralgia.

Eucaliptul , Eucaliptul globulus :

Eucaliptul este una dintre cele mai cunoscute remedii pentru raceala si congestie. Uleiul de eucalipt este , de asemenea, un bun calmant pentru durerile musculare si durerile de artrita.

Radacina de ghimbir , Zingiber officinale : Luyang Dilaw

Ghimbirul se combina bine cu multe plante , imbunatateste gustul si potenta. Ghimbirul accelereaza transportul substantelor nutritive si sanatoase ale plantelor medicinale in fluxul sanguin in timp ce adauga un gust deosebit diferitelor feluri de mancare.

Rozmarinul, Rosmarinus officinalis : Rozmarinul este pretuit de catre bucatari , botanisti , aromatherapeuti , si gradinari deopotriva.

Uleiul de rozmarin combate oboseala mentala , creste concentrarea si memoria.

Turmericul , Curcuma longa L. : Curcuma , sofranul indian : Curcuma este un stimulent aromatic utilizat la fabricarea de pulberi de curry si mustaruri. Curcumina este eficienta si in lupta impotriva cancerului de san , impotriva bolii Alzheimer si artritei.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: