vegis.ro%20

Top 5 Plante Medicinale pentru Anxietate

plante-pentru-anxietateVa prezentam cateva plante medicinale folosite in tratamentele naturiste pentru tratarea anxietatii:

California Poppy , Eschscholzia californica : Gold Poppy

Partile supraterane si radacinile acestei flori salbatice sunt promitatoare in tratamentul insomniei , fara efecte secundare si riscuri de dependenta prin utilizarea somniferelor.

Musetelul , Matricaria recutita : musetel , Chamomilla , musetel german

Musetelul este un remediu excelent pentru orice tulburari emotionale care implica stres , anxietate , si tensiune. Aroma de musetel relaxeaza si calmeaza , iar ceaiul este folosit acasa drept remediu naturist.

Kava Kava - , Piper methysticum : Ava . Piper ametitor'

Kava kava poate fi folosit ca si un sedativ usor pentru tensiune nervoasa si stres. Lactone kava , au proprietati relaxante.

Talpa gastei , Leonurus caridica L. : coada de leu , urechea leului

Utilizarea plantei talpa gastei este una veche , vechii greci si romani o venerau ca fiind un remediu pentru ambele probleme, cardiace fizice si emotionale , mai ales atunci cand sunt asociate cu anxietate.

Floarea pasiunii, Passiflora incarnata :

Medicii naturiste care folosesc ierubri medicinale au un mare respect pentru proprietatile calmante ale florii pasiunii si o recomanda ca si un tonic nervos general. Floarea pasiunii este adesea combinata cu alte plante sedative.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: