Bioportal

Cum cresteti sistemul imunitar al copilului dumneavoastra?

Cum-cresteti-sistemul-imunitar-al-copilului-dumneavoastraCopiii sunt cei adesea expusi bacteriilor, virusilor, ciupercilor, dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa se imbolneaveasca. Un sistem imunitar puternic ii poate ajuta sa lupte impotriva bolilor.

Cum va dati seama daca copilul dumneavoastra are un sistem imunitar slabit?

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 1531

Pulbere de orz verde pentru imunitate, beneficii si proprietati

pulbere-de-orz-verde-beneficii-si-proprietatiOrzul este considerat prima cereala crescuta de oameni folosita cu scop medicinal, dar si ca aliment de baza inca din anul 7000 inaintea erei noaste. Cultivat de chinezi si grecii antici pentru tratarea afectiunilor pielii, a problemelor cu ficatul sau a problemelor de tensiune arteriala, orzul era mancat de gladiatori pentru forta si stamina si reprezinta pana in ziua de azi una din cerealele de baza in numeroase culturi.

Citeste mai mult Comentarii (1) Vizualizari: 17745

Ciupercile ar putea ajuta in Tratamentul Cancerului?

Ciupercile-ar-putea-ajuta-in-tratamentul-canceruluiCiupercile nu sunt nici plante, nici animale. Fac parte din Regnul Fungi și au fost remarcate pentru proprietățile lor medicinale de secole.
În Egiptul antic, ciupercile au fost asociate cu o viață mai lungă, și astăzi, în secolul 21, se fac cercetari bazate pe proprietățile ciupercilor, inclusiv potențialul lor de a lupta cu una dintre cele mai mari boli ale omului modern - cancerul.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 3519

Aghoras Aur Coloidal vital-pur 500ml

aghoras-aur-coloidal-imunitate


1a1-pret-plafarAUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS: Reglarea sistemului circulator, articulatiile, memoria. Un produs extrem de util pentru sistemul nervos. Tonic, revigorator, imbunatateste memoria si creste coeficientul de inteligenta. Util totodata si pentru articulatiile dumneavoastra. Artrita poate deveni o amintire. Concentratia ridicata ii sporeste foarte mult eficienta ca antiinflamator, in special in artrite.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 2711

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite