vegis.ro%20

Beneficiile Usturoiului in tratamentele naturiste.

usturoiul

Usturoiul (Allium sativum) , o planta utilizate pe scară largă ca un condiment la gatit, de asemenea, a fost folosit ca un medicament de-a lungul istoriei antice și moderne, pentru a preveni și trata o gama larga de conditii si boli.

Usturoiul face parte din ceapa genul Allium , și este strâns legată de ceapa, rakkyo, arpagicul, prazul, ceapa și. Acesta a fost folosit de oameni de mii de ani și a fost folosit în Egiptul Antic pentru ambele scopuri culinare și beneficiile sale terapeutice.
De-a lungul istoriei în Orientul Mijlociu, Asia de Est și Nepal, usturoiul a fost utilizat pentru a trata bronsita , hipertensiune ( tensiune arteriala ridicata ), TBC ( tuberculoza ), tulburări hepatice, dizenterie , flatulență sau gaze intestinale , colici , viermi intestinali, reumatism, diabet  și febra si chiar vaginoza bacteriala.
Usturoiul este utilizat pe scară largă pentru mai multe condiții legate de sistemul de sânge și inima, inclusiv ateroscleroza (rigidizarea arterelor), ridicat de colesterol , atac de inima , boala coronariana si hipertensiune arteriala .


Usturoiul este, de asemenea, folosit în prezent de unii oameni pentru prevenirea cancerului pulmonar , cancerul de prostată , cancerul de sân , cancerul de stomac , cancerul rectal  și cancerul de colon .

Dacia plant tinctura usturoi 50ml

 

 

1a1 pret plafar

 

Tonic venos, remineralizant (cea mai buna sursa vegetala de fier).

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: