vegis.ro%20

Nuca Neagra beneficii si proprietati

nuca-neagra-beneficii

Nuca neagra este deosebit de cunoscuta pentru proprietatile sale medicinale. Nuca neagra este un ingredient esențial al medicamentelor conventionale. Datorită valorii sale medicinale enorme, multe spitale din Rusia au folosit aceasta nuca timp de secole. Americanii indigeni au recunoscut, de asemenea, importanța nucilor negre si le-au folosit zeci de ani mai ales in tratarea bolilor de piele.

 

     Nuca Neagra Beneficii


    

Nuca neagra poate ajuta la tratarea multor probleme de sanatate. Acest lucru se datorează faptului că nucile sunt o sursă bogată de elemente esențiale nutriționale. Nuca neagra contine cantități substanțiale de potasiu și magneziu. De asemeni Omega 3 și Omega 6, acizi grasi esentiali, care sunt foarte benefici pentru sanatate in special pentru inima.
    

Consumand câteva nuci în mod regulat poate fi un mare castig pentru sanatatea inimii tale, și scade sansa de accident vascular cerebral si atac de cord. Acesta este de fapt cel mai bun mod de a proteja inima ta. Studiile arata ca consumul de nuci poate ajuta nivelul nostru de colesterol .Într-un singur studiu, a fost demonstrat că nuca neagra poate ajuta inima sa se recupereze chiar si dupa un atac de cord.
    

De asemeni puteti scapa de arsuri la stomac prin consumarea acestei nuci negre. Arterele beneficiaza din plin de calitatile acestor nuci și le ajuta sa functioneze normal.

Nuca neagra ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui prin organism. Prin urmare, aceste nuci sunt considerate a fi destul de importante pentru sistemul circulator.

     

Nuca neagra vă poate ajuta cu probleme cum ar fi astm, hipertensiune arteriala si chiar cancer datorita acizilor grasi Omega 3 pe care ii contine.
    

Nuca neagra poate fi folosita si pentru tratarea candidei si tratarea vaginozei bacteriale. Acest lucru se datorează faptului că nucile negre sunt alcaline, iar ciupercile și alți paraziți nu sunt capabili să trăiască într-un mediu alcalin. Este un foarte bun antifungic.          

    

Cercetarile au demonstrat că nuca neagra este mult mai buna decat orice alt medicament antifungic. Prin urmare, cei care încearcă să-si protejeze sanatatea lor intestinala de aceste tipuri de paraziti se pot baza cu siguranță pe aceste nuci negre.
    

Nuca neagra are si calități laxative și astfel, poate ajuta cu constipatia. Consumul de nuci negre este un tratament natural pentru orice problema intestinala.
    

Ajută la eliminarea parazitilor intestinali și a teniei. Coaja de nuca neagra este extrem de bogata in iod. Atunci când este luata pe plan intern este disponibila sub formă de capsule, și ajuta si la buna functionare a glandei tiroide. Probleme ale pielii cum ar fi acnee, vezicule, eczeme și chiar pecingine sunt adesea tratate cu praf de coaja de nuca neagra. Pe o serie de afectiuni ale pielii, coaja  de nuca neagra (sub formă de pudră) poate face minuni.
    

Folosita in uz extern nuca neagra este, de asemenea, de ajutor în tratarea problemelor epidermei, cum ar fi aftele si psoriazis. Se poate trata in mod eficient afectiuni ale pielii care au rezultat ca urmare a infecțiilor fungice. Unii medici, de asemenea, sugereaza pe plan intern, folosirea de extracte de nuca neagra pentru probleme cum ar fi guta, tulburări glandulare si reumatism.

Concluzie:

 

  • Ajuta la o digestie sănătoasă
  • Ajuta la un tranzit intestinal regulat, fiind un laxativ natural
  • Are calități de vindecare antiseptice (atât interne cât și externe)
  • Ajută la echilibrarea nivelului zaharului din sange si scaderea colesterolului
  • Ajută la curatarea organismului de toxine și agenți patogeni periculoși
  • Omoară paraziții


Diferitele părți ale nucii negre ajuta la scăderea sau incetinirea dezvoltarii mai multor organisme în cadrul sistemului digestiv. Datorită proprietăților sale purgative, coaja de nuca neagra a fost folosita în multe culturi indigene pentru a ajuta corpul in a respinge ceea ce nu ar trebui să fie acolo.

black walnut-nuca neagra1acontact

 

American lifestyle nuca neagra 30cps 22 lei ALS002 plntm

 

 

 

 

Nuca neagra 30 cps Nuca Neagra este un supliment alimentar obtinut din fructul necopt de Juglans Nigra. Contine 15-20% proteine si aminoacizi esentiali.

Cum organismul uman nu poate sintetiza acesti aminoacizi, nuca neagra constituie o sursa naturala excelenta de a-i obtine.   Nuca Neagra contine hidroxijuglona, un ingredient cu actiune antiparazitara si antiseptica puternica pe tractul digestiv.  

Nuca Neagra a fost folosita de grecii antici, de romani si de alte civilizatii ca un tonic natural, antiseptic digestiv si antiparazitar. A fost timp de milenii unul din principalii agenti folositi in curele de dezintoxicare si purificare a organismului.   Medicii naturisti au folosit, de asemenea, coaja de Nuca Neagra ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor.

Ingrediente/Compozitie Compozitie/tableta: Nuca Neagra 500mg Ingrediente inactive: dioxid de siliciu Ingrediente/Compozitie glazura farmaceutica. Ingrediente/Compozitie stearat de magneziu Ajuta la antiparazitar Ajuta la Regleaza tranzitul intestinal  

Mod de administrare: 1 - 2 tablete/zi

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: