vegis.ro%20

APA - Cel mai bun Medicament

apa-remedii-tratamente-naturisteAti avut vreodată o durere de cap? Intrebare stupida, nu?! Încercați acest lucru. Beti câteva pahare de apă și puneți-vă picioarele într-o găleată de apă caldă , cu o cârpă rece pe cap. Încercați aceasta varianta,pur si simplu are efecte,veti vedea.
Dupa ce medicul pacientilor sa bea mai multa apa la majoritatea cele mai multe dintre problemele lor de sănătate au disparut. Tu bei apa suficienta? Beti minimum 2 litri de apa zilnic.

  Forțând organismul să lucreze cu cantitati insuficiente de lichid este ca si cum ati incerca sa spalati  vasele într-o ceașcă de apă. Atunci când nu beti suficienta apa, organismul trebuie să elimine deșeurile într-o formă mai concentrată, cauzând  respiratie si transpiratie urat mirositoare și urină cu un miros neplacut. Daca toxinele din organism nu sunt eliminate in mod rapid atunci nici tu nu te vei simti confortant.
     Apa oferă corpului dumneavoastră un duș intern de care are nevoie în fiecare zi. Noi ar trebui să bem suficient pentru a menține urina deschisa la culoare. Organismul pierde aproximativ 10-12 cesti de apa prin piele, plămâni si urina. Alimentele oferă de la două la patru căni de apă, lăsându-ne de la sase pana la opt pahare de apă care trebuie băuta separat.
     Obisnuiti-va sa beti apa dimineata, dupa amiaza și seara devreme. Puteti adauga o felie de lamaie pentru putin gust si nu numai. Lamaia este foarte buna pentru organism are nenumarate benficii si este folosita foarte des in tratamentele naturiste. Cititi mai multe despre lamai aici.


ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: