vegis.ro%20

Miere de Manuka raw Bio UMF, Beneficii si Proprietati

miere-manuka-proprietatiMierea Manuka (Manuka Honey) provine din Noua Zeelanda si Australia si are efecte de vindecare miraculoase.
Unic Manuka Factor sau cunoscut sub numele de UMF este singurul standard la nivel mondial în identificarea si masurarea intensitatii antibacteriene sau calitatea unor tulpini de Manuka. Este o garantie ca mierea care se vinde are proprietatea de special UMF antibacterian si un rating UMF de 10 este minimul recunoscut. Manuka obisnuita are doar peroxidul de hidrogen proprietate antibacteriana care este comuna pentru cele mai multe tipuri de miere, în timp ce UMF Manuka are atat peroxid de hidrogen proprietatea antibacterian natural si propria UMF proprietatea antibacterian natural, oferind acesteia o crescuta potenta antibacteriana.

Proprietatea UMF este foarte stabila, spre deosebire de peroxidul de hidrogen proprietatea antibacteriana comuna în cele mai multe tipuri de miere, care este usor de distrus de caldura, lumina, precum si anumite enzime din corp.


Mierea de Manuka este cel mai adesea folosita pentru:

 

1. Gastrita

2. Ulcerul gastric

3. Amigdalita

4. Sinuzita
5. Boli de piele, de exemplu eczeme, urticarie, acnee rozacee, eruptii

6. Culturism pentru refacere

7. Masti faciale
8. Gripe comuna, tuse si raceli

9. Arsuri


UMF Manuka, de asemenea, cunoscuta sub numele de "MEDIHONEYs", în unele farmacii, este mierea preferata pentru pansamenta si alte utilizari terapeutice speciale si studiile arata Manuka cu un nivel ridicat de UMF ar putea fi foarte eficienta în a ajuta la ameliorarea simptomelor de ulcer de stomac si gastrita, si dureri ale gatului, in tratarea de ulcere cutanate, rani, arsuri, furuncule, piele crapata.

Acesta este si motivul pentru care multe produse de ingrijire a pielii contin, de asemenea, UMF Manuka ca un ingredient special si promit beneficii pozitive la aplicarea lor pe piele.

UMF se gaseste in nectarul florilor Manuka, care sunt cunoscute sub numele de Leptospermum scoparium si fac parte din tufisurile arborelui de ceai gasite în zonele de coasta din Noua Zeelanda. (Pentru a fi mai exacti aici, Manuka este, de asemenea, gasita în Tasmania, dar ea a fost comercializata cu succes de catre producatorii din Noua Zeelanda.)

Unele tufe de Manuka nu produc miere cu proprietatea UMF fiecare an, iar concentratiile de UMF pot varia de la lot la lot si la an la an.

Motivul pentru care doar unele categorii de Miere Manuka au proprietatea antibacteriana UMF unica nu este înca cunoscuta. Cercetatorii cred ca aceasta ar putea fi provenita de la o subspecie de Manuka sau din cauza unor factori de mediu, cum ar fi tipul de sol.
Exista diferite forte UMF - UMF 10, UMF 15, UMF 20, UMF 25, si cu cat mai mare este cifra UMF, cu atat mai scumpa este mierea.

 

Mierea Manuka marcata cu un UMF® marca înregistrata de catre societatile autorizate sunt ambalate în borcane cu rating de UMF 10 sau mai mult.

Pe piata, puteti gasi acum alte masuratori certificate stabilite si marci înregistrate ale acestei proprietati antibacteriene extraordinare cu aceleasi beneficii medicinale ca UMF. Ele sunt Label NPa, non peroxid activitatea si MgO, ratingul metilglioxal.

O sticla de Manuka cu un NPa 15 + este comparabil cu UMF 15 +, 20 + NPa este comparabil cu UMF 20 +, si asa mai departe, în timp ce Manuka MGO 200 + este echivalentul a UMF 10+ si MGO 400 + este echivalentul a UMF 20 +.
Gustul de Manuka este este foarte deosebit si singura problema este doar pretul acesteia.


Atentie: Consumul zilnic de miere Manuka nu este recomandat pentru cei care sunt diabetici sau prediabetici din cauza nivelului ridicat de metilglioxal care ar putea determina complicatii ale diabetului zaharat.

 

Miere de Manuka raw bio UMF+10 340g Wild Honey

miere-manuka-proprietati

 1a1 pret plafar

Aceasta miere de Manuka este nepasteurizata, este activa, raw, certificata organic. Mierea de Manuka este o miere din Noua Zeelanda care contine enzime active, ajutand organismul nostru sa functioneze la nivel optim. Albinele culeg nectarul din delicatele flori ale tufisului Manuka (Leptospermum scoparium), nativ in Noua Zeelanda. Bastinasii de acolo folosesc mierea de Manuka pentru a trata orice fel de boala, chiar in stadii avansate.

Ingrediente: 100% miere de Manuka raw, certificata organic. Factorul UMF este de 10+.

Mierea cu UMF +10 este ideala pentru prevenire, in sezonul rece, dar si pentru a trata raceli, gripe, dureri de gat, si alte boli ale sezonului rece.

Totodata mierea de Manula este un puternic antibiotic natural, astfel ca poate fi folosita oriunde e vorba de infectii.

Administrare:

Copii: o jumatate de lingurita pe zi, dimineata inainte de mancare. Daca sunt probleme, mariti doza pana la o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Adulti: o lingurita pe zi, dimineata inainte de mancare. In cazul unor afectiuni, mariti doza pana la 3 lingurite pe zi, inainte de mancare.

Produs certificat organic

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: