vegis.ro%20

Alimente care ajuta la albirea dintilor in mod natural

alimente-care-albesc-dintii11. Capsunile: Acidul malic din componenta capsunilor ajuta la albirea suprafetei dintilor.

alimente-care-albesc-dintii22. Semintele si nucile: Aceste alimente usor abrazive si dure freaca placa si tartrul de pe suprafata dintilor curatandu-i mult mai bine decat o periuta de dinti obisnuita.

alimente-care-albesc-dintii43. Merele: Ca si nucile si semintele acestea intaresc gingiile si le fac mai sanatoase si ajuta organismul sa secrete mai multa saliva, aceasta neutralizand mult mai bine bacteriile care duc la formarea placii bacteriene si a respiratiei urat mirositoare.

alimente-care-albesc-dintii54. Bicarbonatul de sodiu: Presarati bicarbonat de sodiu peste pasta de dinti inainte de a va spala cu ea pe dinti.Bicarbonatul de sodiu este un bun inalbitor al dintilor si este si usor abrazic curatand dintii mult mai usor.

alimente-care-albesc-dintii65. Telina si morcovi: Continutul mare de apa din compozitie ajuta la curatierea mai buna a dintilor prin cresterea secretiei de saliva care elimina mai bine resturile alimentare si de asemenea aceste radacinoase intaresc gingiile.

alimente-care-albesc-dintii76. Brocoli: Consumat crud aceste "buchete" usor abrazive curata dintii.

alimente-care-albesc-dintii87. Branza: Branzeturile de toate felurile sunt foarte bogate in calciu ajutand la intarirea dintilor si gingiilor,ele fiind albe nu vor pata dintii niciodata pastrandu-i albi indiferent cate branzeturi vom consuma.

alimente-care-albesc-dintii98. Portocala: Acidul citric din compozitie in cantitati foarte mari ataca smaltul dintilor in timp albindu-i in acest fel. Nu este o albire tocmai ortodoxa,oricum consumul in cantitati moderate este benefic organismului.

alimente-care-albesc-dintii109. Apa: Consumati multa apa si clatiti-va bine gura de fiecare data dupa ce consumati alimente inchise la culoare care pateaza dintii.

alimente-care-albesc-dintii1210. Lapte si iaurt: Aceste produse lactate sunt foarte bune pentru dinti ca si branzeturile datorita cantitatii mari de calciu din compozitie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pasta de dinti albire bio plafar

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: