vegis.ro%20

Bautura detoxifianta naturista facuta in casa(suc natural)

Bautura-detoxifianta-naturista-facuta-in-casaFie că doriti sa beti o bautura dulce sau vreti sa eliminati toxinele din corpul dumneavoastra acest suc prezentat mai jos va satisface pe deplin dorintele dumneavoastra.
Ingrediente: pepene verde sau castravete, lamaie sau lime, frunze de menta si apa.

De ce alegem pepenele verde sau castravetele?


Pepenele verde ajuta organismul la eliminarea toxinelor deoarece contine un aminoacid numit citrulina care care curata ficatul si rinichii si va ajuta sa scapati de amoniacul din organism. Amoniacul este ingerat in organism din exterior, dar este si produs de corp in acelasi timp si este destul de daunator pentru organism.
Ca si pepenele verde si castravetele contine citrulina, dar in cantitate ceva mai mica.


De ce apa?


Apa este pur si simplu buna pentru organism si necesara pentru supravietuire. Apa spala toxinele din organism, curatind ficatul si rinichii, ajuntandu-le sa functioneze mai usor.


De ce alegem lamaia sau lime?


Sucul de lamaie ajuta la stimularea si reglarea tranzitului intestinal foarte util in cazurile de constipatie, stimuleaza productia bilei si subtiaza bila, circuland astfel mai liber prin organism. Citeste aici despre 16 beneficii ale consumului de lamai.


De ce frunze de menta?


Frunzele de menta dau o aroma placuta si ofera senzatia de racoare. De asemenea ajuta digestia, imbunatatind fluxul bilei in ficat, a vezicii biliare, a intestinului subtire. Menta ajuta si la relaxarea muschilor stomacului.


Iata cum se face aceasta bautura detoxifianta atat de simpla, dar atat de eficienta pentru organism:


Bautura-detoxifianta-naturista-facuta-in-casa1Se pun 1-2 litri de apa(in functie de cat de concentrat vreti sa fie sucul) o bucata de pepene verde sau un castravete, 1 lamaie sau lime si un pumn de menta. Toate ingredientele se toc bucatele mici.
Se pun toate aceste ingrediente la frigider peste noapte. A doua zi se poate bea simplu sau cu cuburi de gheata daca este prea cald afara si simtiti nevoie de ceva rece.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: