vegis.ro%20

Aronia, cel mai puternic antioxidant si alte beneficii

Aronia-cel-mai-puternic-antioxidant-si-alte-beneficiiAronia Melanocarpa provine din estul  Americii de Nord (creste preponderent in mlastini sau paduri umede) si este considerat in momentul de fata un super aliment datorita proprietatilor si beneficiilor sale pentru sanatate.
Studii recente din 2005 au plasat acest produs in topul celor mai buni antioxidanti naturali. Conform tabelelor comparative disponibile pe oracvalues.com, site dedicat masurarii valorii ORAC ( Oxygen Radical Absorbtion Capacity) , valoare ce determina capacitatea antioxidantilor de a neutraliza radicalii liberi, Aronia are un scor de 80 de unitati, cel mai ridicat dintre toate fructele. Consumând 100 g din aceste fructe de aronia vom acoperi necesarul de acid folic, foarte important pentru femeile însărcinate.


Aronia este de asemenea foarte buna pentru sanatatea tractului urinar. Combate cu succes toate infectiile urinare care produc durere in timpul urinarii sau nevoia continua de urinare.


Aronia este de asemenea ideala pentru sistemul circulator, intarind vasele sangvine si previne aparitia bolilor de inima. Fiind un foarte bun antioxidant lupta impotriva radicalilor liberi responsabili de aparitia cancerului, diabetului sau bolilor cardiovasculare.

Aronia detoxifiaza intregul organism si ajuta la combaterea stresului oxidativ datorita antocianidinelor din compozitie.

Modul de administrare cel mai indicat pentru tratarea acestor boli sau prevenirea lor este consumul de suc de aronia, iar daca este BIO este mult mai bine.

Este foarte bogat in minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, mangan, iod, molibden si vitamine precum: A,B1, B2, B3,B5, B6, B9, C, E, K, P.


Sucul de aronia este un suc care poate fi consumat chiar si de catre diabetici avand un efect hipoglicemiant. Este obtinut prin presare la rece imediat dupa recoltare.

Suc de aronia bio, 270ml, Dragon Superfoods

suc-de-aronia-bioplafar

1a1 pret plafar

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: