vegis.ro%20

Vitamina B17 (amigdalina) lupta impotriva cancerului

Vitamina B17 amigdalina lupta impotriva canceruluiIn urma cu zeci de ani amigdalina sau Vitamina B17 a fost folosita in lupta cu cancerul, mai precis a fost descoperita in 1830 si a fost folosita ca tratament anti cancer in Rusia din 1845. A fost folosita si in USA dupa 1920 , dar administrarea amigdalinei a fost oprita dupa cativa ani fiind considerata mult prea periculoasa pentru organism.
Din descompunerea amigdalinei la nivelul ficatului si al intestinelor rezulta cianura.


Cianura este substanta activa responsabile pentru distrugerea celulelor canceroase, dar in acelasi timp considerata toxica pentru organism.

In momentul de fata Vitamina B17 este considerata o vitamina ESENTIALA pentru organismul nostru si care lipseste din alimentatia noastra.

Poate ca tocmai aceasta carenta de amigdalina (Vitamina B17) duce la dezvoltarea cancerului, cercetatorii spunand ca tumorile sunt rezultatul unor deficiente vitaminice.


Au existat studii care au demonstrat ca Vitamina B17 are efecte anticancerigene impreuna cu Vitamina A , anticorpi, enzime si altele). Alti cercetatori au demonstrat ca amigdalina poate creste numarul celulelor albe ce adera la celulele canceroase in cazul cancerului de prostata.


In momentul de fata nu exista alte cercetari care sa confirme cu exactitate efectele amigdalinei, poate din cauza presiunii companiilor farmaceutice care nu doreste ca populatia sa stie ca consumul zilnic de amigdalina i-ar putea trata de cancer.


Amigdalina se gaseste in mod special in samburii de caise, de visine, migdale, pere, prune, cirese, nectarine, mere, etc. Vitamina B17 se gaseste si in lucerna, sfecla, eucalipt, spanac si bambus si nu in ultimul rand in macris.


Unii spun ca un consum exagerat de samburi de caise ne-ar intoxica organismul (gen 30-40 de samburi o data) si ca ar trebui sa ne rezumam la maxim 5 samburi de caise pe zi.


Deci pana la urma Amigdalina (Vitamina B17) este vitamina sau otrava?

O intrebare la care nu au un raspuns sigur decat unii cercetatori.
Eu va spun cert ca am mancat samburi de caise si migdale cu pumnul si n-am mai murit otravit de cianura. :)

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu ca si vizitator

0
terms and condition.
  • Momentan nu sunt comentarii

Stickies

  • Momentan nu sunt comentarii

Lovies

  • Momentan nu sunt comentarii

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: