vegis.ro%20

Lutein 100cps BBM

luteinLuteina

1a1 pret plafar

Caracteristici:
Luteina este un antioxidant deosebit de important in special pentru ochi. Neutraliznd radicalii liberi, luteina joacă un rol major in protecția antioxidantă a aparatului vizual. Luteina se acumulează in doua zone oculare: in pata galbenă a retinei (macula) și la nivelul cristalinului, participnd la protejarea acestora. Numeroase studii clinice au demonstrat că administrarea Luteinei in doze corespunzatoare poate duce la regresia proceselor degenerative oculare. Efectul antioxidant al lutinei se manifestă, nu doar asupra ochiului, ci și asupra altor organe și procese metabolice.

Compoziţie:


Lutein 300.mg

Indicaţii:
- antioxidant
- recomandat pentru prevenirea și tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiaților ultra-violete, in prevenirea și tratarea aterosclerozei circulatorii oculare, și in general la tratarea tulburărilor de vedere.
- util in prevenirea afecțiunilor cardiovasculare și tumorale
- la hipertensivi și/sau diabetici poate intarzia apariția unor complicații tardive, de exemplu a celor oculare
- protecție impotriva microangiopatiei diabetice și a altor afecțiuni vasculare retiniene

Prezentare:
100 capsule in recipient PVC/cutie

Mod de administrare:
2 capsule de 2 ori pe zi


Atenţionări:

Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la indemana copiilor sub 3 ani.

Condiţii de păstrare:
A se păstra in locuri uscate şi răcoroase la temperaturi sub 25 grade

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: