vegis.ro%20

Glucozamina si condroitina 60cps Bio-Synergie

Glucozamina-condroitinaGlucozamina si condroitina 60cps Bio-Synergie

1a1 pret plafar

Regenerare tesuturi, imbunatateste functia articulatiilor si reduce durerea!

Glucozamina este principalul component al tesuturilor moi, precum si al lichidului intra-articular. 

Contribuie la lubrifierea articulatiilor, reducand frecarea si uzarea cartilajelor, reface mobilitatea asigurand integritatea si duritatea acestora si impiedicand focarele de inflamatie in tesutul cartilaginos. 

Stimuleaza producatia de condroitina, opreste degenerarea si faciliteaza regenerarea tesuturilor distruse. 

Imbunatateste functia articulatiilor si reduce durerea.

Glucozamina si Condroitina in tratamentul artritei

Glucozamina si condroitina se găsesc n formă naturala n organism ajutand la mentinerea articulatiilor si a tesuturilor conjunctive. In tratamentul articulatiilor multi sunt de părere că condroitina este un "partener" perfect pentru glucozamină.

Aceasta formula conţine cantităţi concentrate din ingredientele sale cheie. 

Condroitin "marin" este de o calitate superioara si provine exclusiv din peşte, spre deosebire de condroitinul de la bovine, folosit de alti producatori, care este mult mai ieftin. 

De asemenea, aceasta formula premium contine 75% glucozamina activă, comparativ cu mai putin de 60%, procent intalnit n industria produselor standard.

Produsul este fabricat n Marea Britanie la standardele UE şi garantează o calitate autentică. Toate materiile prime sunt testate riguros, pentru a nu fi compromisă calitatea.

Despre condroitina
Sulfatul de condroitina este un constituent important al cartilajului si este construit dintr-o multitudine de lanţuri de molecule numite glicozaminoglicani. Aceste molecule se distrug şi se refac n permanenţă n cartilajul articular. Ele asigură structura, retin apa si substantele nutritive si permit miscarea altor molecule prin cartilaj - o proprietate importantă, cartilajul nefiind alimentat cu snge.

Beneficiile condroitinei
Adjuvant in boli reumatice degenerative, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, reduce simptomele in osteoartrita, poate stopa erodarea cartilajelor, calmeaza inflamatia articulatiilor si favorizeaza regenerarea cartilajelor.

Mod de administrare
Luati una sau trei capsule pe zi ca supliment alimentar. 

Depozitati in loc răcoros si uscat. Nu lăsati niciodată la indemana copiilor. 

Nu utilizati daca ambalajul este desigilat.

Compozitie- Ingrediente/capsula:
Glucozamina 200mg
Condroitina sulfat de sodiu 50mg

Atentionari
La doza cel mai frecvent luata de către adulţi (trei pastile pe zi) efectele adverse au fost limitate la uşoare indispozitii gastro-intestinale. 

Desi nu exista dovezi clinice cum ca ar afecta nivelul zaharului in sange, persoanele cu diabet zaharat ar trebui să se consulte cu un medic nainte de a lua glucozamina.

Dacă luaţi orice medicament pe baza de prescriptie medicală, aveti vreo afectiune sau sunteti ingrijorat referitor la efectele combinarii acestui supliment cu alte medicamente, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastră.

Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un medic de familie nainte de a lua orice remediu natural.

Nu depasiti doza zilnică recomandată. Acest produs nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată si variată.

Contraindicat persoanelor alergice la crustaceea si moluste

A se administra cu prudenta copiilor, femilor insarcinate sau care alapteaza precum si in caz de astm, diabet sau tulburari de coagulare a sangelui.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: