vegis.ro%20

Extract samburi struguri 30 cps Rotta natura

Extract-samburi-struguriExtract samburi struguri 30 cps Rotta natura

1a1 pret plafar

Utilizat pentru efectul sau puternic antioxidant (mai activ decat vit.C si E), extractul de samburi de struguri contine un complex de substante (bioflavonoide) exprimate in picnogenoli. Asigura nutritia tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Este eficient ca adjuvant in prevenirea si tratarea varicelor datorita efectelor de stabilizare si intarire a peretilor venosi, reducerea vascozitatii sangelui si fragilitatii capilarelor.

 Reduce eficient radicalii liberi, prevenind degradarea celulara si aparitia semnelor batranetii. Prin reducerea fragilitatii capilare si prin continutul de substante nutritive, produsul este util in afectiunile oculare.
Efecte: mentine integritatea peretilor vasculari, asigura suportul functionarii normale a circulatiei la nivelul venelor si capilarelor, asigura protectia celulelor si membranelor celulare impotriva actiunii destructive a radicalilor liberi (antioxidant), mentine un nivel normal de oxigenare si nutritie a tesuturilor
Recomandat: persoanelor cu varice, tromboflebite, in caz de circulatie deficitara, arteroscleroza , afectiuni cardiovasculare, fragilitate vasculara.
Administrare: 1 capsula pe zi

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: