vegis.ro%20

Gheara diavolului extract 30cps Rotta Natura

extract-gheara-diavoluluiGheara diavolului extract 30cps Rotta Natura

1a1 pret plafar

Gheara Diavolului (Harpagophytum procubens) este o planta originara din Africa de Sud utilizata pentru actiunea ei puternica asupra durerilor de la nivelul oaselor si articulatiilor. 
S-a demonstrat ca administrarea sub forma de extract are o actiune mai puternica fata de administrarea pulberii simple, datorita concentratiilor mari de substanțe active: iridoide (harpagozida, procumbida si harpagida), esteri heterozidici (verbascozida, acteozida si izoacteozida), acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), fitosteroli (stigmasterol si beta-sitosterol), flavonoide (luteolina si kaempferol).

Aceasta compozitie complexa are rol de reducere a intensitatii durerilor de la nivel articular printr-un raspuns specific de mobilizare a resurselor naturale ale organismului.
Efecte: contribuie la reducerea intensitatii și frecvenței durerilor articulare , ajuta la mentinerea functionarii normale a articulatiilor, sustine mecanismele de protectie impotriva stresului oxidativ.
Recomandat: persoanelor cu reumatism, artroze, spondiloza, poliartrita reumatoida, pentru diminuarea durerilor n caz de entorse, luxații sau fracturi, pentru reducerea durerilor de orice tip (musculare, de cap, menstruale, etc.).
Persoanele cu litiaza biliara vor consulta medicul inainte de a utiliza acest supliment. Este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, in caz de ulcer gastric si duodenal, persoanelor sub 16 ani.
Administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: