vegis.ro%20

Kangshuan jiaonang 40cps BBM

Kangshuan-jiaonangKangshuan jiaonang 40cps BBM

 

Caracteristici:
Kangshuan Jiaonang este o formulă obţinută dintr-o combinaţie intre plante terapeutice şi extracte animale, cu acţiune antiagregantă şi antiarterosclerotică importantă. Se administrează de elecţie in arteriopatii periferice, cardiopatie ischemică, ateroscleroză carotidiană sau postaccident vascular cerebral ischemic.

Compoziţie:
Radix Astragali, Radix Salviae Miltiorrhizae (rădăcină de salvie chinezească), Radix Rheum Officinalis, Radix Angelicae Sinesis (ginseng feminin), Radix Polygoni Multiflori (rădăcină de floare de lnă), Semen Persicae, Radix Ginseng, Lumbricus (rmă), Gecko, Hirudo Medicinalis (lipitoare), Zaocys Dhumnades, Bombyx Mori (vierme de mătase)

Indicaţii:
- stimulează circulaţia sanguină
- elimină stazele
- scade colesterolul
- util in tratamentul trombozelor cerebrale, infarctului miocardic, aritmiilor, tromboflebitelor, accidentului vascular trombotic
- previne evenimentele aterotrombotice

Prezentare:
2 blistere aluminiu x 20 de capsule/blister/cutie

Mod de administrare:
Cate 2-3 capsule de 3 ori pe zi

Atenţionări:
Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să inlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la indemana copiilor sub 3 ani.

Condiţii de păstrare:
A se păstra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: