vegis.ro%20

Zheo Sharc 40 cps Herbagetica

shark-zeoZheo Sharc 40 cps Herbagetica

1acontact

Actiuni:

 • radioprotector
 • chemoprotector
 • imunostimulator
 • inhibitor al angiogenezei tumorilor

Indicatii (in baza studiilor știintifice recunoscute international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:

 • boala canceroasa in general
 • cancer pulmonar
 • cancer la prostata
 • cancer la sân
 • tumori cerebrale
 • deficiente imunitare fumat (limitarea efectelor nocive)
 • reumatism, luxatii, fracturi
 • sport de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale și articulare)

Este un supliment nutritiv care inglobeaza in el un puternic antitumoral - cartilajul de rechin, alaturi de Spirulina,

Citeşte mai departe...

Yugandan 110cps BBM

YugandanYugandan 110cps BBM

1acontact

Caracteristici:
Yugandan reprezintă o formulă de plante terapeutice, utilă in tratarea hepatitei cronice de tip C şi B şi ciroză post hepatită.

Compoziţie:
Rubus Crataegifolius (zmeur Korean), Salvia Miltiorrhiza (salvie chinezească), Isatis Indigotica, Gynostemma Pentaphyllum (Jiaogulan sau Ginsengul Sudului), Panax Quinquefolius (ginseng american)

Indicaţii:
- antiinflamator
- antiseptic
- acţiunea sinergică a ingredientelor determină creşterea tranzitului intestinal, avand rol benefic in eliminarea grăsimilor şi reglarea glicemiei

Citeşte mai departe...

Yadanziyou 2X12cps BBM

YadanziyouYadanziyou 2X12cps BBM

1acontact

Caracteristici:
Yadanziyou este un produs obţinut din extractul de Brucea Javanica, plantă terapeutică, care a
demonstrat un efect antiproliferativ In tumori digestive colon, esofag, ficat, carcinom epitelial, nazofaringian

Citeşte mai departe...

Wild ginseng 60cps BBM

Wild-ginsengWild ginseng 60cps BBM

1a1 pret plafar

Caracteristici:
Conform medicinei tradiţionale chineze, Panax Ginseng promovează energia Yang-ului, Imbunătăţeşte circulaţia, creşte fluxul sanguin, revitalizează organismul şi ajută la recuperarea sa după boală. Ginsengul sălbatic creşte in mod natural şi este relativ rar, fiind aproape pe cale de dispariţie. Acest lucru se datorează in mare parte cererii crescute pentru acest produs, rădăcinile de ginseng avand nevoie de ani pentru a ajunge la maturitate.

Citeşte mai departe...

Vitamina B3 (niacinamida) 500mg - 250 capsule Vitaking

niacinamide-bioportalVitamina B3 (niacinamida) 500mg - 250 capsule Vitaking

1a1 pret plafar

Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul. 

Niacinamida se administrează în afecțiuni precum: ciroza, boala Parkinson, Alzheimer, imunitate scăzută, inflamații ale articulațiilor, depresie. Niacinamida și niacinul sunt două forme ale vitaminei B3. Când o amidă se atașează de niacin, acesta devine niacinamidă. Deși ambele sunt forme ale vitaminei B3 ele au efecte terapeutice diferite. Niacinamida este necesară pentru respirația celulelor. Ajută la eliberarea de energie în celule și în metabolismul carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Ajută la buna funcționare a sistemului circulator, sistemului nervos, stimulează secreția de bilă și alte secreții stomacale.

Citeşte mai departe...

Ulei esential Seminte in 30CPS American Life Style

ulei-esential-seminte-de-in-omega-3-6-9Ulei esential Seminte in 30CPS American Life Style

1a1 pret plafar

Ulei esential de seminte de in

Compozitie : Ulei de seminte de in natural , presat la rece - 1000 mg, Omega 3 (Acid Alpha Linoleic) - 500 mg, Omega 6 (Acid Linoleic) - 114 mg, Omega 9 (Acid Oleic) - 122 mg, Vitamina A (100 % ca beta caroten) - 8 UI, Alte ingrediente : gelatina, glicerina, apa.

Descriere : Uleiul de seminte de in are calitati deosebite, continand de 2 ori mai multi acizi grasi Omega 3 decat uleiul de peste si un amestec de acizi esentiali Omega 3 si Omega 9. Toti acesti aminoacizi au un rol primordial in refacerea celulara, fiind foarte utili in diverse afectiuni.

Citeşte mai departe...

Tian xian biological energy powder 30pl BBM

Tian-xianTian xian biological energy powder 30pl BBM

 

Caracteristici:
Tian Xian Biological Energy Powder este un supliment alimentar pe bază de plante terapeutice. Ingredientele sale active au scopul de a controla, inhiba şi distruge celulele canceroase, funcţia sa fiind complementară terapiilor occidentale

Compoziţie:
Protein 0.2g, Vitamin C 0.5g, Phaseolus vulgaris (fasole) 5g, Arachis hypogaea (alune americane/alune de pămnt) 0.8g, Cassia Seed (siminichie) 0.4g, Semen Ziziphy Spinosa 0.3g, Radix Angelicae Dahuricae 0.2g, Semen Myristicae (nucuşoară) 0.5g, Rhizoma Smilacis Glabrae 1g, Crataegus Monogyna (păducel) 1g; Excipienţi: Caulis Perilla 0.1g

Citeşte mai departe...

Sirop Noni Tahiti 1 l Herbavit

noni-de-tahitiSirop Noni Tahiti 1 l

1a1 pret plafar

Noni De Tahiti - marele vindecator al naturii.  - 1 L

Noni de Tahiti este utilizat pentru tratamentul diferitelor afectiuni, de peste 2000 de ani si acum este recunoscut si de medicina moderna. Noni a devenit cel mai consumat supliment natural din lume. Denumit si ,, Regele fructelor'' ,Noni contine 18 aminoacizi, care contribuie la dezvoltarea musculaturii si la prevenirea atrofiei acesteia, participa la mentinerea echilibrului psihic, regleaza somnul, reduce hipertensiunea arteriala declansata de stress, imbunatateste circulatia sanguina la nivelul tesuturilor, este antioxidant si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Noni are si actiune anticancerigena , incetinind dezvoltarea tumorilor deja existente.

Citeşte mai departe...

Shiitake 90cps BBM

ShiitakeShiitake 90cps BBM

1a1 pret plafar

Caracteristici:
Shiitake este o ciuperca terapeutica, din arealul asiatic, care este cultivata pentru proprietatile sale deosebite, nutritive si terapeutice, motiv pentru care a ajuns sa fie apreciata in intreaga Asie dar si in Europa. In Asia de Est, ciuperca Shiitake a fost mult timp considerata o delicatesa, dar si o ciuperca terapeutica, fiind folosita ca tonic si stimulent pentru a creste vitalitatea, pentru a prevenii accidentele vasculare cerebrale, dar si pentru optimizarea circulatiei arteriale si venoase. Shiitake mai este cunoscuta si pentru proprietatile sale antitumorale, antihipertensive si antiateromatoase (previne formarea ateromului vascular si reduce dimensiunile ateroamelor existente).

Citeşte mai departe...

Resveratrol Synergy 200 60 Cps

resveratrolResveratrol Synergy 200 60 Cps

1a1 pret plafar

Efecte adjuvante

- adjuvant in terapiile antitumorale: actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele trei stadii de evolutie (initiere, declansare si proliferare) prin: 
- detoxifiere de substante cancerigene                                                                                                                         - actiune antiinflamatoare (inhiba actiunea ciclooxigenazei COX2)
- inhibarea neoangiogenezei
- inducerea apoptozei celulelor tumorale - stimuleaza proteina Bax inductoare a apoptozei
- actiune antioxidanta (de 20 de ori mai puternica decat a vitaminei C si de 50 de ori decat a vitaminei E); inhiba radicalii liberi produsi in mitocondrii in procesele de producere a energiei celulare, mentine nivelul optim de glutation

Citeşte mai departe...

Reishi 100 Cps

reishi-natureswayReishi 100 Cps

1a1 pret plafar

Reishi este o ciuperca miraculoasa, extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orient pentru eficienta intr-o gama foarte mare de afectiuni. Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume, fiind numita 'ciuperca nemuririi', 'marele protector imunitar, spiritual si mental'. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii au confirmat aceste aprecieri. Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse pentru tratarea cancerului.

Recomandat ca :

-antitumoral (stimuleaza macrofagele, celulele natural ucigase NK, induce apoptoza, inhiba angiogeneza, creste rata de folosire a oxigenului, inhiba metastazele, creste productia de interleukine si TNF - factorul de necroza tumorala)
-micsoreaza durerile in cancer

Citeşte mai departe...

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: