vegis.ro%20

Acidophilus masticabil 60 tablete Vitaking

Acidophilus-masticabilAcidophilus masticabil 60 tablete Vitaking

1a1 pret plafar

 

Contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism.
Acidophilus masticabil cu gust de căpșuni pentru copii.

Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotriva bacteriilor care cauzează anumite boli, ajută la digerarea lactozei mai ales în cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoză stimulând totodată funcţionarea mai eficientă a sistemul imunitar.

Previn multiplicarea exagerată a microorganismelor dăunătoare. Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex. a diareei , în cazul administrării medicamentelor sau al consumului de alcool.

Bacteria Acidophilus joacă un rol important în crearea unui mediu defavorabil dezvoltării agenţilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, şi diferiţi colibacili, respectiv ciupercile (fungii). Ajută la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grăsimilor şi a lactozei, jucând un rol important şi în sinteza vitaminelor B.
Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală utilă, şi din acest motiv Acidphilus-ul este recomandat în special în perioada şi după tratamentul cu antibiotice.
În stare naturală, Acidophilus-ul se regăseşte în laptele bătut. Nu se găseşte în chefire şi iaurturi minune, supuse tratamentului termic.

În sistemul digestiv, Acidophilus-ul poate supravieţui 10 zile sau chiar mai mult, astfel nu este nevoie de o substituire zilnică.

Acidophilus masticabil
Supliment alimentar
Ingrediente active pentru două comprimate Cantitate DZR
Lactobacillus acidophilus  180mg *****
Lactobacillus bifidus 50mg *****
Alte ingrediente: zaharoză, celuloză microcristalină, acid stearic, gust natural de căpșuni, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, acid citric.
Doza zilnică recomandată: 2 comprimate. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Ţara de origine: SUA. 
Conţinut: 60 comp.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: