vegis.ro%20

Baishi Pills 30g BBM

BaishiBaishi Pills 30g BBM

1acontact

Caracteristici:
Pastilele Baishi sunt folosite pentru tratarea vitiligo-ului, o afecțiune dermatologică comună, pentru care însă nu exista un remediu specific, nici în medicina tradițională nici în cea occidentală. Acest produs a fost evaluat de către experți și este considerat drept un remediu nou contra vitiligo-ului. Depigmentarea poate fi controlată după o administrare continuă a tratamentului, timp de 2-3 luni. Totodată, acest tratament menţine tonusul hepatic şi renal, reglează circulaţia sangvină și leagă radicalii liberi având acţiune detoxifianta.

Compozitie:
Fructus Psoraleae 17.7%, Radix Polygoni Multiflori (rădăcină de floare de lână)29.4%, Ganoderma lucidum Sue Japonicum 29.4%, Radix Salviae Miltiorrhize (rădăcină de salvie chinezească) 3.5%, Flos Carthami (șofrănel) 3.5%, Cortex Moutan (bujor) (Paeonia Suffruticosa) 3.5%, Lignum Daltergiae Odoriferae 3.5%, Radix Arnebiae seu Lithospermi 3.5%, Tuber Discoreae Bulbiferae (cartof sălbatic) 3.5%, Radix Glycyrrhizae (rădăcină de lemn-dulce) 2.5%.

Indicaţii:
- întărește imunitatea
- antitumoral, antiinflamator, antibacterial
- scade colesterolul
- previne arteroscleroza
- încetinește îmbătranirea
- tratează durerea, umflarea și sângerarea determinată de leziuni externe
- leagă radicalii liberi având acţiune detoxifianta
- adjuvant în tratamentul contra vitiligo-ului
- are acțiune diuretică

Prezentare:
240 pastile/recipient PVC/cutie.

Mod de administrare:
Câte 2,5g (20 pastile) de 3 ori pe zi. Pentru copii sub 10 ani 10 pastile de 3 ori pe zi.

Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Condiţii de păstrare:
A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: