vegis.ro%20

Complex detoxifiant natural 40 cpr

complex-detoxifiant-naturalComplex detoxifiant natural 40 cpr

1a1 pret plafar

Prin asocierea extractelor din compoziţia produsului Complex detoxifiant natural se realizează un fitocomplex cu o pronunţată acţiune detoxifiantă generală care asigură neutralizarea toxinelor şi eliminarea acestora din organism.

Acţiune: hepatoprotectoare, de stimulare a sintezei de proteine, protejează şi induce regenerarea celulei hepatice, contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute, induce creşterea fluxului biliar, mbunătăţeşte digestia grăsimilor, are un efect uşor laxativ, un efect depurativ eficient in procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare (alcool, medicamente cu efecte secundare hepatotoxice, metale grele, pesticide, anestezice, toxine din ciuperci otrăvitoare); efect imunostimulator  şi de neutralizare a unor substanţe alergogene; efect antidepresiv; acţiune detoxifiantă a sistemului nervos central şi neurovegetativ.

Citeşte mai departe...

Colon Cleanser 90 cps Smart Living

colon-cleanserColon Cleanser 90 cps Smart Living

1a1 pret plafar

Sursa excelenta de fibre solubila

Ajutor la constipatie

Poate fi folosit pentru slabire

Pentru un colon sanatos

Aprobat de Institutul de Bioresurce Alimentare

Colon Cleanser:

Colon cleanser este compus din extracte de saminta de Psyllium (Plantago ovata). Formula noastra originala, nu doar vă menţine colonul curat, dar permite ca deşeurile toxice existente să fie eliminate repede şi usor din organismul dumneavoastră. 

Citeşte mai departe...

Ceai Organism Purificat - detoxifiant 20 dz

Ceai-Organism-PurificatCeai Organism Purificat - detoxifiant 20 dz

1a1 pret plafar

Susţine mecanismele proprii de purificare ale organismului
Favorizează eliminarea toxinelor

Ingrediente: fructe de fenicul (Foeniculi fructus), rădăcină de brusture (Bardanae radix), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), flori de soc (Sambuci flos), sulfină (Meliloti herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), păpădie (Taraxaci herba), urzică (Urticae herba), rădăcină de osul iepurelui (Ononidis radix), frunze de senna (Sennae folium).

Citeşte mai departe...

Ceai hemorlax 20 dz Fares

Ceai-hemorlaxCeai hemorlax 20 dz Fares

1a1 pret plafar

Ajută la menţinerea tonusului vascular normal şi integrităţii venelor rectale.
Contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.

Ingrediente: urzică (Urticae Herba), coada şoricelului (Millefolii Herba), sulfină (Meliloti herba), frunze de gingko biloba (Gingko folium), frunze de senna (Sennae folium), flori de muşeţel (Chamomillae flos), flori de gălbenele (Calendulae flos).

Citeşte mai departe...

Ceai detoxiplantimed 125 gr Plantimed

Ceai-detoxiplantimedCeai detoxiplantimed 125 gr Plantimed

1a1 pret plafar

DETOXIPLANIMED - Ceai depurativ si detoxifiant

 
1.Recomandari:
- alergii, cosuri
- furunculoze
- acnee
- herpes
- psoriazis 
- pitiriazis 
- eczeme umede sau uscate
- urticarii
- dermatomicoze
- detoxifiant

Citeşte mai departe...

Ceai curatarea sangelui 20 dz Fares

Ceai-curatarea-sangeluiCeai curatarea sangelui 20 dz Fares

1a1 pret plafar

Susţine mecanismele proprii de purificare ale organismului.
Favorizează eliminarea toxinelor.
Ajută la accelerarea tranzitului intestinal.

Ingrediente: lipicioasă (Galii aparini herba), rădăcină d ebrusture (Bardanae radix), coada şoricelului (Millefolii herba), păpădie (Taraxaci herba), sânziene (Galii veri herba), ventrilică (Veronicae herba), frunze de nuc (Juglandis folium), rocoină (Stellariae herba), fumariţă (Fumariae herba).
Efect
de curăţare a sângelui prin eliminarea toxinelor atât pe cale renală prin diureză, cât şi pe cale tegumentară prin sudoraţie.

Citeşte mai departe...

Argila 700Mg 30 CPS Rotta Natura

argila-700Argila 700Mg 30 CPS Rotta Natura

1a1 pret plafar

Roca sedimentara , cu un numar impresionant de minerale si microelemente: Ca, Mg, K, Na, Al, Fe, Cu, Zn, Mn, I, Br, As, F, Au, Ag, Li, Se, Sr, Mo,Ti, sub forma de saruri naturale solubile, usor asimilabile, ce suplineste cu succes carente din dieta zilnica ale acestor minerale si microelemente, cu rol extreme de important in organism; supliment mi-neral, reechilibrant metabolic si neuroendocrin , remineralizant, antioxidant, antiinfectios, tonic si reconfortrant.

Citeşte mai departe...

Anti-Constipation tea 20pl BBM

Anti-Constipation-teaAnti-Constipation tea 20pl BBM

1acontact

Caracteristici:
Datorită produselor alimentare moderne și a activităților fizice din ce in ce mai rare, oamenii suferă mult
mai ușor de constipație cronică, in special persoanele ajunse la vrsta a III a. Bazat pe formula tradițională de
menținere a sănătății, oferită de religia Taoistă de la poalele muntelui Mao, ceaiul anti constipație este fabricat cu ajutorul științei și a tehnologiei moderne, insă ingredientele sale nu conțin nici unul dintre hormonii și compușii chimici moderni. Datorită Glehnia această formulă este utilă și in cazurile de bronșită cu febră, scăznd febra și calmnd tusea. Discorea are efecte indubitabile la persoanele extenuate, astfel, musculatura intestinală este mai tonică, asigurandu-se tranzitul intestinal in condiții mai bune.

Citeşte mai departe...

Anghinare Extract 30 CPS Rotta Natura

extract-de-anghinareAnghinare Extract 30 CPS Rotta Natura

1a1 pret plafar

Extractul de Anghinare are capacitatea de a promova secretia bilei in ficat si de a scadea producerea colesterolului in ficat. Principiile active din planta au actiune coleretica, colagoga, antimicrobiana, hipocolesterolemianta, de regenerare a celulelelor hepatice, au rol decongestiv renal,cresc debitul urinar fara a modifica compozitia urinei , cresc cantitatea de acid uric eliminat, determina utilizarea rapida a sarurilor biliare si a pigmentilor din secretia biliara, materiile fecale revin la culoarea normala , tegumentele se decoloreaza, cresc functia antitoxica a ficatului. Efectele sale detoxifiante sustin procesul de slabire.

Citeşte mai departe...

Aloe Vera Suc 1L Alevia

Aloe-Vera-Suc-1LAloe Vera Suc Organic 1L Alevia

1a1 pret plafar

 

Sucul de Aloe vera este unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive de pe piata, datorita remarcabilelor proprietati ale acestei plante. Contine peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de ingrediente active esentiale: 20 de minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Actioneaza ca revigorant general pentru organism, imbunatateste sanatatea, starea de bine si nivelul de energie.

Citeşte mai departe...

Aloe 60Cpr Dacia Plant

bun-aloe-vera-daciaplantAloe 60Cpr Dacia Plant

1a1 pret plafar

 

Numele de "aloe vera" provine de la cuvântul arab "aloeh", care inseamna "seva cristalina si amara", iar "vera" semnifica in limba latina “adevarata”, denumire sugestiva pentru efectul terapeutic foarte puternic al plantei. Cea mai veche referire la aceasta “planta-miracol”, o gasim incrustata pe o tablita sumeriana datând din anul 2100 I.C., ceea ce arata ca Aloe vera este cunoscuta si folosita ca planta de leac de peste 4000 de ani. Primul tratat medical antic in care este mentionata aloe vera, precum si efectele sale vindecatoare, se numeste ""Papyrus Ebers"" (aprox. 1553-1550 l.C.).

Citeşte mai departe...

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: