vegis.ro%20

Acid folic 25cps Medica

acid-folic-vitamineAcid folic 25cps Medica

1a1 pret plafar

 

Compoziţie Acid Folic: acid folic pulbere 0,005g/cps; lăptişor de matcă liofilizat 0,065g/cps.

Aport nutritiv in sarcină, adjuvant in tratamentul depresiei. 

Acidul folic face parte din grupul vitaminelor B (vit. B9) şi este foarte important pentru buna formare a tubului neuronal la făt. Dacă sarcina este programată este bine a se consuma şi 2-3 luni premergător sarcinii. In plus s-a dovedit faptul că 35% - 38% din persoanele depresive au un nivel scăzut de folat in sange, iar asocierea antidepresivelor cu acid folic a avut rezultate pozitive in reducerea depresiei.

In compoziţia lăptişorului de matcă se regăsesc proteine, lipide, enzime, zaharuri reducătoare, substanţe minerale, hormoni şi precursori hormonali, vitamine (complex B, vitamine A, C, E), aminoacizi, acizi graşi, acetil-colina. Prin complexul B are rol important in procesele de respiraţie celulară, precum şi in metabolismul glucidic, lipidic, protidic. Tot vitaminele B (B6 şi B12) favorizează o bună absorbţie a acidului folic. Prin prezenţa acetil-colinei este implicat n transmiterea influxului nervos. Conţine gelatină, precursor al colagenului, iar globulinele din compoziţia sa au rol imunostimulator. Acidul folic innobilat cu lăptişor de matcă este ajutorul ideal ce susţine buna dezvoltare intrauterină a copilului, starea de bine a mamei, dar şi a persoanelor adulte in general.

Mod de administrare Acid Folic: 

1cps/zi, dimineaţa, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, premergător sarcinii şi in primele 3-6 luni de sarcină. 

3cps/zi, nainte de mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 6 săptămni. Se asociază tratamentului antidepresiv.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: