vegis.ro%20

Dieta cu prajituri

dieta-cu-prajituri-slabesteCum functioneaza dieta cu prajituri ?
In primul rand comanda prajiturile sau le poti face singur daca sti sa calculezi exact numarul de calorii. Este o dieta creata in 1975 ( si inca mai este preparata ) de catre Sanford Siegal, un fizician bariatric din Florida care se specializeaza in tratarea pacientilor suprapoderali. Consuma ca parte a unui program bine stabilit. Serveste o cina de aproximativ 500-700 de calorii. Repeta de cate ori doresti tu, fie  doua luni sau chiar doi ani


In planul "10X" prezentat in 2011, vei avea una sau doua prajituri cu ovaz si scortisoara, cu ciocolata sau granola cu sirop de artar la fiecare doua ore, in total insumand cate 9 prajituri pe zi. La cina, la pranz sau mic dejun mananca ceva gatit acasa: placinta cu carne de pui, moo shu pork ( mancare chinezeasca) chiar si lasagna. Asigura-te doar ca masa fara prajituri nu va depasi 500-700 de calorii.
Planul doi este cel clasic, bazat pe prajituri cu mai multe calorii: mananci sase in loc de noua pe zi si doar cand iti este foame. Ele pot fi cu ciocolata, coacaze, banane, nuca de cocos, amestec de ovaz si stafide. Va trebui si aici sa suplimentezi prajiturile cu un preparat.

In ambele planuri vei putea substitui doua dintre prajituri cu shakeurile care iti taie apetitul, shakeurile lui Siegal sunt cu vanilie, capsuni, ciocolata si chiar si de crème brulee sau pina colada.
Nu mai este altceva de spus despre dieta. Site-ul dietei cu prajituri a doctorului Siegal iti va spune  tot ce trebuie sa stii despre ce si cand sa mananci. Daca preferi sa ai un ghid de buzunar Cartea Dr.Siegal’s Cookie Diet iti va explica cum sa actionezi si iti va oferi un istoric detaliat al dietelor.
Vei slabi?
Aproape sigur. Pe termen scurt este aproape imposibil sa nu dai ceva jos, vei consuma aproape jumatate din caloriile pe care le consuma un adult. Cat de repede vei da jos din greutate si cat de mult poti sa iti mentii greutatea este necunoscut.
Are beneficii cardiovasculare ?     
Nu se stie. Ca o regula de baza, slabitul are beneficii cardiovasculare, dar dieta cu prajituri nu a fost confirmata daca se comforma cu acest principiu.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: