vegis.ro%20

Menta si beneficiile ei pentru sanatate

menta-si-beneficiile-ei-pentru-sanatateMenta este o planta a carei aroma se regaseste in foarte multe produse. Aroma sa este o incrucisare intre piper si clorofila. Menta se foloseste in tratarea multor boli fizice si mentale. Este foarte des folosita in medicina traditionala si in aromaterapie. Puteți folosi această plantă sub formă de frunze, uleiuri, ceaiuri, extracte sau pastile.
Menta are un continut foarte bogat in mentol racorind si relaxand fizicul si mentalul. Este un bun antioxidant, antibacterial, antifugal, antispasmodic si antiviral.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 3788

Importanta antibioticelor naturale

Importanta-antibioticelor-naturaleAntibioticele sunt medicamente folosite pentru a trata infectiile bacteriene. Exista diferite tipri de bacterii, de aceea exista si diferite tipuri de antibiotice. Antibioticele nu pot lupta impotriva infectiilor cauzate de virusuri, cum ar fi gripa, tuse, infectii fungice.

Consumul exagerat de antibiotice nu este recomandat deoarece duce organismul la o rezistenta in fata acestor antibiotice si in cele din urma acestea isi vor pierde efectul. De asemeni, consumul exagerat de antibiotice poate distruge chiar si bacteriile bune de care organismul are nevoie si pot aparea complicatii precum diareea, greata, stomac deranjat.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 2226

Pulbere de acai, maca si afine. Beneficiile acestor super-alimente pentru sanatate

Pulbere-de-acai-maca-si-afine-Beneficiile-lor-pentru-sanatate

 

Termenul de super-aliment este unul relativ permisiv, fara o definitie foarte exacta, iar din acest motiv se aplica uneori si unor alimente obisnuite, sanatoase, insa fara proprietati nutritive de exceptie. Noua generatie de super-alimente incearca sa inlature aceasta problema, concentrandu-se strict pe fructele, legumele si cerealele al caror efect este cu adevarat spectaculos atunci cand sunt introduse in alimentatia zilnica. Cel mai simplu de introdus in dieta sunt super-alimentele sub forma de pulbere, acestea putand fi integrate cu usurinta in smoothie-uri, salate, sandvisuri sau sub forma de condimente in diverse alte preparate.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 12388

Polen Crud Poliflor, Beneficii pentru Osteoporoza si Cancerul de san

polen-crud-poliflor-beneficii

Polenul crud poliflor are un gust surprinzator, foarte placut si parfumat provenind dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal si de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, avand un rol demn de luat in considerare in tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorita continutului bogat in vitamine B, proteine si minerale suplineste carentele alimentare si previne cancerul de san sau osteoporoza.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 2431

Chlorella pyreoidosa, Imunostimulent, Antitumoral, Antioxidant, Antiasmatic, Antidiabetic, Antiviral. Beneficii in Tratamentele naturiste

chlorellaDenumirea sa științifică este Chlorella pyrenoidosa și este o algă verde, unicelulară, ce crește în apele dulci și conține cea mai mare cantitate de clorofilă din regnul vegetal. Numele său derivă din greaca veche, unde "chloros" care înseamnă verde și "ella" înseamnă mic, făcând referire la dimensiunile microscopice ale acestei alge. Există aproximativ... 8000 de specii și varietăți de chlorella, dintre care Chlorella pyrenoidosa alaturi de Spirulina, s-a dovedit până în prezent a avea calitățile terapeutice cele mai puternice.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 3900

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite