vegis.ro%20

Suplimentele nutritive si cum ne ajuta pentru slabire si detoxifiere

     Suplimente-nutritive

Suplimentele nutritive sunt preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) si/sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.

Cele mai folosite suplimente sunt pentru slabire, detoxifiere, imunitate, sistem osos, antioxidante, vitamine si minerale si lista poate continua...

Suplimente pentru slabire:

Dupa cum se stie ananasul este foarte folosit in curele de slabire,se recomanda in tratarea celulitei. Daca sunteti pe fuga si nu aveti timp sa mancati o felie de ananas puteti lua rapid 2(doua) capsule de :

 

Aboca ananas 50cps - PLNTM-ABC007

 

 

1acontact

Se recomanda in tratarea celulitei. De asemenea, are actiune drenanta, purgativa, detoxifianta.

 

Alevia diafane 946 ml

 

 

1a1 pret plafar

    Acest produs este o formulă lichidă pentru scăderea greutăţii și detoxificare, care te ajută să slăbești într-un mod rapid și sănătos. Diafane taie pofta de mâncare, intensifică metabolismul ajutând la arderea grăsimilor și stimulează digestia asigurând o asimilare corectă a nutrienţilor.

 

Ayurveda slemol 100tb

PLNTM -AYU032

 

 

1acontact

  Stimuland arderea completa a grasimilor, prin reglarea metabolismului, SLEMOL previne obezitatea si tulburarile asociate, imbunatatind astfel starea de sanatate generala.

 

Bioelemente hoodia&green tea 60cps

 

 

 

 

1a1 pret plafar

Excelent in cura de slăbire, stimulează metabolismul celular, in special arderea lipidelor.

 

 

 

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: