vegis.ro%20

Pastile antimahmureala,lupta si tu impotriva mahmurelii!

pastile anti mahmureala

 

      Pastilele antimahmureala pe care le comercializam sunt produse in Uniunea Europeana, mai exact in Polonia, de catre o companie farmaceutica specializata in productia de medicamente si suplimente alimentare în conformitate cu GMP (Good Manufacturing Practice) şi HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points).


In tara de origine a fost votat sase ani la rand produsul anului in categoria de suplimenti alimentari cu rezultate formidabile.
      In Romania produsul este avizat de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, iar de beneficiile lui s-au bucurat in prezent mii de consumatori.

     Pastilele antimahmureala sunt produse 100% naturale si 100% sigure, care te protejează de efectele secundare ale alcoolului prin eliminarea rapida a toxinelor (metabolizarea rapida a acetaldehidei) rezultate din consumul excesiv de alcool.

     Aceste toxine produse din metabolizarea alcoolului provoaca majoritatea simptomelor acelei stari numita “mahmureala”, adica acea stare neplacuta de dupa o petrecere, atunci cand te doare capul si nu numai, ai stari de vomă, nu reuşeşti sa te concentrezi, iar lumina si sunetele puternice sunt de nesuportat!

         Produsul este un amestec de ingrediente foarte cunoscute (vitamina C, glucoza, etc), perfect dozate, astfel incat sa-ti atenueze starea de disconfort de dupa o petrecere de pomina:)

       Targetul nostru este foarte larg, practic toate persoanele care apreciaza o petrecere buna, o distractie alaturi de prieteni sau familie. Privit intr-un sens mai strans targetul nostru il reprezinta persoanele doritoare de distractie dar constiente de necesitatea de a fi a doua zi lucide si capabile sa-si desfasoare activitatile zilnice fara probleme.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: