vegis.ro%20

Remedii naturale de top sau medicina aternative pentru depresie

depresia

Mă bucur că v-ați decis să va uitati la remedii naturale sau medicina alternativa pentru depresie, inclusiv antidepresive pe bază de plante. Bănuiesc că nu vă place ideea de a lua medicamente antidepresive prescrise de medicul dumneavoastră. Poate că sunteți pe antidepresive în acest moment si poate chiar simtiti niste ameliorari pe moment dar pe termen lung nu este o solutie.

Medicamentele antidepresive pot  avea unele efecte secundare neplacute. Medicina alternativa pentru depresie este o opțiune mai bună în termeni de beneficii pe termen scurt cat si pe termen lung pentru sanatatea dumneavoastra.

Orice înghiți iti afectează creierul și corpul


Tot ceea ce  înghiți oferă materia primă (sau nu) pentru producerea de "produse chimice" importante (hormoni, peptide, neurotransmitatori, etc), în corpul dumneavoastră / creier.


Aceste substanțe au un efect asupra tuturor proceselor din corpul dumneavoastră,nu doar in creier. De aceea  antidepresivele  fabricate de companiile farmaceutice au unele efecte secundare "neașteptate".

 

 

           În plus, alimentele pe care le mananci au  un efect asupra felului tau de a te simti mental si emotional. Este vital sa faci alegeri in alimentatie cu mare grija. Alimentele de bună calitate conțin toate ingredientele naturale pentru producerea acestor substanțe chimice importante  corpului .

        Avem nevoie de proteine, carbohidrati, vitamine, minerale și oligoelemente. Avem nevoie de ele într-o anumită combinație pentru a avea o sănătatea mentală și fizică optimă.
         Medicina alternativa nu se limiteaza la a reduce efectul si cauta sa remedieze cauzele care stau la baza depresiilor. Aceste plante pot fi considerate medicamente "psihotrope", și acestea nu au un efect asupra creierului (și în alte părți ale corpului).

        Cu toate acestea, ele sunt o opțiune mult mai bună decât antidepresivele prescrise.

Sunătoarea - Aceasta este cel mai bun antidepresiv pe bază de plante, dacă doriți un remediu natural pentru depresie. Nu o combinati cu alte tratamente anti depresive prescrise.


Ginkgo biloba -  Poate fi util pentru persoanele în vârstă


Damiana - utilizată în mod tradițional


Verbina - utilizată în mod tradițional

       Lipsa vitaminelor și mineralelor este cunoscuta ca contribuie la probleme de sanatate mintala.

   Următoarele 7 suplimente vă poate ajuta pentru o mai bună sănătate mintală și așa le-am inclus aici, pe această pagină de  remedii naturale pentru depresie:
Vitamina B 6 - mai ales dacă sunteți pe pilule contraceptive
Vitamina B12
Vitamina D
Acid folic
5-HTP
Fier
Uleiul de pește - unul dintre cele mai bune suplimente pentru a sprijini sanatatea  dvs. mentală  precum si cea fizică. Să recunoaștem - cele două merg mână în mână. Mai multe detalii despre uleiul de peste puteti gasi aici.

       Așa cum am spus  "suplimentarea" cu cele mai eficiente substante nutritive vine de la consumul de alimente.
Inghetata, tortul, dulciurile, gogosile, chipsurile etc toate acestea oferă doar calorii "goale" - va  satura, dar nu oferă nutrienții de care aveți nevoie.


       Iar pe de alta parte, îmi pare rău că trebuie să vă spun că  zahărul in exces  cauzeaza inflamatia cronica, care perturba functia normala a sistemului imunitar al corpului si poate dauna creierului.


          In loc de acestea alegeti fructe, legume, nuci, seminte, masline..asadar consumati cat mai multe alimente neprocesate ,alegeti-va cu grija dieta si stilul de viata si nu veti avea nevoie de anti-depresive pentru ca corpul dumneavoastra va fi intr-o stare de bine datorita balantei energetice oferita de mancarea buna si nu de junk food.

      Puteti afla mai multe despre o nutritie sanatoasa aici.

 

12 motive pentru a lua tratamente alternative pentru depresie


       Medicamentele antidepresive prescrise:

cresc sentimentul de a fi scăpat de sub control
cresc dependența de sursele externe de ajutor
nu te fac sa te confrunti cu problema reala pe care o ai
nu te ajuta sa-ti satisfaci nevoile tale emoționale
problema va recidiva cu siguranta in viitor
sunt doar cu 3% mai eficiente decât un efect placebo
pot  provoca insomnii
pot  crește agitația
pot cauza probleme sexuale , cum ar fi scăderea libidoului (care, desigur, poate cauza probleme de relaționare - foarte deprimant)
pot provoca efecte neplacute de retragere ,de singuratate
pot provoca leziuni permanente pe  creier, inclusiv tulburari de circulatie
pot provocacresterea rapida in greutate, constipație, diaree.

 

Produse pe baza de sunatoare:

 

Bios line vitacalm sunatoare 100ml flacon bios line

 

 

 

 

1a1 pret plafar

 

Biosline vitacalm sunatoare 100ml flacon  bioslineImbunatateste starea de spirit.

       Este un supliment alimentar pe baza de Sunatoare, Rhodiola, Floarea-pasiunii si Triptofan. Sunatoarea sustine sistemul nervos, contribuind la detensionarea psihica si la aducerea starii de calm. Rhodiola ajuta la adaptarea organismului la mediu si la mentinerea capacitatii sale de autoaparare si reduce dezechilibrele hormonale. Floarea-pasiunii contribuie la ameliorarea duratei si calitatii somnului, iar Triptofanul mentine siguranta de sine, starea de relaxare si dorinta si capacitatea de comunicare.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: