vegis.ro%20

Graviola, beneficiile ei in tratamentele naturiste pentru Cancer, Diabet si Herpes

graviola-beneficii-sanatate1Graviola este o substanta naturala vanduta sub forma de supliment alimentar. Este extrasa din planta de muricata Annona (un copac gasit în padurile tropicale din întreaga Africa, America de Sud, și Asia de Sud), este uneori mentionata ca "soursop." Mult timp folosita în medicina naturista, graviola ofera o varietate de beneficii pentru sanatate. Desi se stia ca graviola are proprietati anti-inflamatorii si este foarte buna pentru sanatate, s-a descoperit mai nou ca anumiti compuși gasiti în graviola pot fi daunatoari pentru sistemul nervos uman.

Beneficiile consumului de Graviola:

 

Graviola ajuta in tratarea urmatoarelor afectiuni:

1. Cancerul. Anumite cercetari recente indica faptul ca graviola ar putea lupta impotriva cancerului. Intr-un studiu publicat in "Cancer Letters" în 2012 cercetatorii au descoperit ca anumiti compuși din graviola pot inhiba cresterea si raspandirea celulelor de pancreatita. Un alt studiu publicat în "Nutritie și Cancer" in 2011 a demonstrat ca graviola poate inhiba dezvoltarea celulelor de cancer mamar.

2. Diabetul. Consumul de graviola are rezultate foarte bune in tratamentul diabetului zaharat, sugereaza un studiu publicat in "Jurnalul African de Medicina Traditionala, Complementara, și Alternativa", in 2008. In testele pe sobolani afectati de diabetul zaharat, autorii studiului au demonstrat ca graviola poate ajuta la controlul diabetului zaharat, prin scaderea nivelul de zahar din sange.

3. Leziuni herpetice. Graviola poate ajuta in lupta impotriva virusul herpes simplex-1 (virusul care provoaca leziuni la rece), conform unui studiu de laborator publicat in "Jurnalul de Etnofarmacologie" în 1998.

Alte beneficii ale graviolei:

 

Graviola este cunoscuta ca un remediu natural pentru urmatoarele probleme de sanatate:

De asemeni, graviola protejeazaa împotriva cancerului, inducerea relaxarii, stimuleaza digestia și lupta impotriva infectiilor. Cand este aplicata pe piele, graviola ajuta în tratamentul artritei.

Graviola este sigura pentru sanatate?

Unele cercetari arata ca alcaloizii gasiti în graviola pot afecta sistemul nervos. Alcaloizii sunt în mare parte alcatuiti din atomi de azot.

Într-un raport publicat in revista "Tulburari ale Miscarii" in 2002 oamenii de stiinta au aratat ca alcaloizi extrasi din graviola pot duce la dezvoltarea de tulburari de circulatie similare bolii Parkinson. Luand in calcul aceste efecte adverse ale consumului de graviola cel mai bine ar fi sa consultati un medic inainte de a incepe o cura din acest supliment.

Alternative la Graviola:

Se stie ca multe alte substante naturale ar putea ajuta in lupta impotriva cancerului:

  • suplimente de vitamina D.
  • consumul periodic de ceai verde.
  • creșterea aportului de acizi grasi omega-3.

De asemeni alte suplimente ar fi lizina, balsamul de lamaie, Reishi, și Resveratrol.

De unde se poate achizitiona Graviola? Se poate achizitiona din magazinele plafar.

Graviola Plus 60 cps Smart Living

graviola-supliment

LWL003 plntm

1acontact

Graviola Plus - Creste imunitatea, Preventie cancer ! Aliatul dvs impotriva cancerelor (Citostatic in cancere mamare, prostatice, carcinom pancreatic, pulmonar) si cel mai bun spijin solid in chimioterapie     Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv  foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).Graviola In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 mii specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. NCI a inaintat firmelor de medicamente studiile lor. A intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc). Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale - numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, seminte si tulpina. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv asupa unor celule tumorale. Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o „afinitate speciala” catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane. Proprietati si actiuni: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticid, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug. Efectul acestor suplimente se vede in general in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor, care afla in fazele terminale de boala lor, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.Ingredient activ: Extract al fructului graviola

 Actiune :

Citostatic in cancerul mamar, prostatic, carcinom pancreatic, pulmonar
-Inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic
-Inhibitor de cresterea celulelor tumorale;
-Activitate citostatica la celulele de cancer;
-Activitate antibacteriala;
-Activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;
-Activitate  antidepresiva;
-Efect la stres indus de peroxidarea  lipidica;
-Activitate antiparazit;
-Calmeaza durerile;
-Activitate de insecticid si anti-malarie

Compozitie ;

Cantitate/doza %DZR

Extract hidroacetonic 35:1 (maltodextrina) din frunze de Graviola (Annona muricata Linne) standardizat la min 2-3 % acetogenine exprimate in annonacina 500,00 mg

Excipienti : Gelatina, Faina de orez, Stearat de magneziu

Administrare;

Ca supliment alimentar, de la una la 3 capsule pe zi, la masa, sau intre mese. 

Efecte nedorite si contraindicati :

Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura (10-25oC) si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza, copiilor sub 12 ani, precum si celor cu boli cardiace. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depãsi doza zilnicã recomandatã si a nu se folosi impreuna cu suplimente alimentare continind Coenzima Q10. * Acest produs nu are ca scop sa diagnosticheze, sa trateze, sa previna sau sa vindece vreo boala

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: