vegis.ro%20

L-Arginina beneficii , dozaj si efecte secundare

L Arginina beneficii dozaj si efecte secundareArginina a inceput sa fie din ce in ce mai des studiata de catre cercetatori datorita efectelor sale benefice pentru inima si nu numai. Arginina poate fi gasita cu usurinta in carnea rosie, peste, cereale, nuci, seminte etc.

Iata care sunt beneficiile consumului de Arginina:

Arginina ajuta la o recuperare mai rapida dupa convalescenta.

Arginina ajuta rinichii sa elimine mai repede toxinele din organism.

Arginina ajuta sistemul imunitar si hormonal.

Arginina dilata si relaxeaza arterele.

In organism Arginina se transforma in NO (oxid nitric) care ajuta vasele de sange sa se dilate ajutand la o mai buna circulatie a sangelui prevenind astfel aparitia multor boli de inima si ajutand chiar cu disfunctia erectila.

Suplimentarea cu Arginina poate avea efecte negative?

Singurele efecte negative care s-au inregistrat in urma consumului de Arginina au fost diareea, crampe abdominale si balonare.

Arginina poate interactiona cu alte medicamente pentru disfunctia erectila cum ar fi Viagra sau cu alte medicamente folosite pentru hipertensiunea arteriala.

Care este doza zilnica necesara de Arginina?

Nu exista o anumita doza zilnica recomandata deoarece organismul produce sufiecienta Arginina pentru o buna functionare a organismului.

Pentru cei care au probleme cu disfunctia erectila se recomanda doze de 5 g zilnic timp de 6 saptamani.

Pentru sportivi, in special pentru culturisti, este indicata o doza mult mai mare de Arginina. O doza de 5-9 g luata cu 30 de minute inaintea unui antrenament poate duce la declansarea hormonului de crestere undeva la 200%. Pentru cresterea performantelor sportive doza trebuie luata zilnic timp de 6 luni.

L Arginina beneficii dozaj si efecte secundare pret bio plafar

 

 

 

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: