Bioportal

Uleiul din seminte de macese, beneficii si proprietati curative pentru acnee,cicatrici,riduri

ulei-seminte-de-macese-beneficii-acneeUleiul din semințe de măceșe este un fel de secret bine păzit, ... folosit de vechii egipteni, mayași și americanii nativi de secole; uimitoarele beneficii ale uleiului din semințe de măceșe au fost relativ recent validate.
Prima confirmare importanta a capacităților sale a fost în 1983, când la Universitatea din Santiago s-au facut teste pe 180 de persoane.

Aceste teste s-au facut pe persoane cu cicatrici faciale extinse , cicatrici provenite din  acnee , riduri profunde, radiatii, cicatrici provenite din arsuri, cicatrici chirurgicale, imbatranire prematura, dermatită și alte probleme legate de piele . În aceste teste, uleiul din semințe de măceșe a regenerat pielea, a redus cicatricile si ridurile, a împiedicat dezvoltarea ridurilor si a imbatranirii și a ajutat pielea să-și recapete culoarea sa naturală și fermitatea. Începând cu acest moment si alte universități și laboratoare au finalizat, studii, de asemenea, obținându-se rezultate pozitive.

Un alt studiu bine-cunoscut în 1988 a fost realizat pe douăzeci de femei cu varste cuprinse intre 25-35, cu îmbătrânirea prematură extinsă a pielii. Pielea lor era incretita si avea pete in urma supraexpunerii la soare. După patru luni de aplicare de ulei din semințe de măceșe zilnic, ridurile lor si petele de la soare au dispărut aproape complet, iar pielea a avut un aspect proaspat si sanatos.
Semințele de măceșe sunt formate din acizi grași 77%. Au un continut ridicat de  acid linoleic și linolenic, vitamina C și vitamina A (retinol); toate esențiale pentru pielea si sanatatea parului. Uleiul din seminte de macese regenereaza tesuturile si elimina ridurile, cicatricile, daunele produse de soare și vergeturile. Acizii grași esențiali pe care ii conține, atunci când este absorbit prin piele ajuta membrana celulară și regenerarea tesuturilor.
Spre deosebire de uleiurile grase care sunt frecvent utilizate pe fata precum uleiul de jojoba și unt de shea , uleiul din semințe de măceșe se absoarbe ușor.
Uleiul din semințe de măceșe ajută la prevenirea imbatranirii premature, calmeaza, vindeca si hidrateaza pielea matură.
De asemenea, ajută si la:

  • Dermatită
  • Pete datorate varstei
  • Unghii casante
  • Eczeme provenite de la Psoriazis
  • Hiper-pigmentare
  • Arsuri provenite de la radiații și soare
  • Parul uscat si deteriorat

Uleiul din seminte de macese se pastreaza la rece si se poate combina cu ulei din seminte de morcov care ii prelungeste valabilitatea.
Uleiul din semințe de morcovi este, de asemenea, un ulei esential foarte bun pentru intinerirea pielii.


 

ulei-samburi-macese-presat-la-receUlei Din Samburi De Macese Bio Presat La Rece

1a1-pret-plafar

Îmbunatateste elasticitatea tenului, previne ridurile,
renumit pentru atenuarea cicatricilor. Promoveaza creSterea nivelului
de colagen Si elastina. Contribuie cu succes la tratarea pielii
imbatranite prematur sau a tenului cu probleme. Aplicarea sa continua
ajuta efectiv la atenuarea cicatricilor Si ridurilor, precum Si la
prevenirea imbatranirii, permitand eliminarea petelor. Antioxidant, bogat in vitamina C.

Administrat intern: 5-10 picaturi /zi.


Lasa un comentariu

Lasa un comentariu ca si vizitator

0
terms and condition.
  • Momentan nu sunt comentarii

Stickies

  • Momentan nu sunt comentarii

Lovies

  • Momentan nu sunt comentarii

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite