vegis.ro%20

Uleiul din seminte de macese, beneficii si proprietati curative pentru acnee,cicatrici,riduri

ulei-seminte-de-macese-beneficii-acneeUleiul din semințe de măceșe este un fel de secret bine păzit, ... folosit de vechii egipteni, mayași și americanii nativi de secole; uimitoarele beneficii ale uleiului din semințe de măceșe au fost relativ recent validate.
Prima confirmare importanta a capacităților sale a fost în 1983, când la Universitatea din Santiago s-au facut teste pe 180 de persoane.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 44673

Uleiul de Nuca de Cocos, beneficii si proprietati naturiste

uleiul-de-nuca-de-cocos-beneficiiApa din nuca de cocos- beneficii
- Sursa naturala, sanatoasa pentru hidratare, energie si rezistenta, ceea ce o face o perfecta bautura pentru sportivi.
- Restabilește electroliții după exerciții, vărsături, diaree.
- proprietăți antiseptice , antibacteriene, anti-virale și anti-fungice
- ucide rujeola, herpesul, gripa, SIDA, SARS, hepatita C. ..
- utila pentru transfuzii de urgență pentru ca este aproape în compoziție de plasma umana.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 18795

Totul despre Salvia officinalis (Sage) si proprietatile uleiului de salvie

salvia-officialisSalvia este o planta foarte interesanta, care este cunoscuta pentru utilizarea sa la gătit. De-a lungul istoriei, oamenii au gătit cu salvie și alte ierburi aromatice pentru a spori aroma mancarurilor. Salvia officinalis (Sage) este considerata a avea proprietăți medicinale și este folosita pentru a vindeca boli comune, cum ar fi dureri de gat si iritatii ale gurii. Aceasta a fost chiar considerata a fi un stimulator al starii de spirit și capabil de a ajuta la concentrare si memorie. Salvia provine din salvere cuvântul latin, care tradus înseamnă "pentru a salva sau pentru a îngriji". În plus, cuvantul "officinalis" inseamna medical.
Beneficii:

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 7377

Uleiul de argan: beneficii si proprietati

uleiul-de-argan

Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan din Maroc. Uleiul de argan este folosit in tratarea diferitelor probleme atat medicale cat si cosmetice. Uleiul de argan are la baza un procent ridicat de acizi grasi esentiali si fenoli, fiind mult mai rezistent la oxidare decat uleiul de masline. De asemenea, contine vitamina A, acizi grasi omega-6 si omega-9 antioxidanti foarte puternici. Uleiul de argan este destul de greu de obtinut. Datorita costurilor ridicate, se regaseste doar in cantitati modeste in componenta unor produse.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 7188

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite