Bioportal

Ulei de Canepa(Cannabis sativa) presat la rece, Beneficii Antitumorale, Reduce Tensiunea Arteriala

ulei-de-canepa-beneficiiDespre cânepă (Cannabis sativa) se ştie, în general, că este o specie de plantă ale cărei frunze şi flori conţin o substanţă chimică cunoscută sub numele de THC (tetra-hydro-cannabinol), care provoacă celui care o fumează sau o ingerează o stare de euforie. Marijuana (cum este numit amestecul de frunze şi flori uscate ale plantei) este cel mai comun drog ilegal. Majoritatea oamenilor nu ştiu însă că planta de cânepă poate fi şi extrem de utilă în alimentaţie, fiind mai mult decât benefică pentru sănătate dacă este folosită corespunzător.

Citeste mai mult Comentarii (5) Vizualizari: 54043

Uleiul de Avocado trateaza Psoriazisul si Eczemele, alte Beneficii

ulei-avocado-benefic-psorizis-eczemeUleiul de avocado este o sursă bogată de vitamina A şi D si este uşor absorbit de piele şi hidratează în profunzime.

Este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmează senzaţia de mâncărime sau uscăciune.

Se poate adăuga şi în creme: la 10 g de cremă (10 ml loţiune sau tonic) se adaugă 10 picături de ulei de avocado.

Acţionează benefic asupra pielii.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 4029

Ulei din seminte de Armurariu, Beneficii pentru Ficat, Tensiune Arteriala

armurariu-ulei-presat-receUleiul de Armurariu are un gust tonic-amarui, obtinut prin presare la rece, nerafinat. Actiune hepato-protectoare/regeneratoare, reglarea tensiunii arteriale, extrem de indicat in cazuri de suprasolicitare a ficatului, hepatite, ciroze, digestii dificile, hipotensiune. Recomandat pentru salate. Uleiul din seminte de Armurariu produs in baza proceselor de extractie la rece, este un produs alimentar si dietetic extrem de valoros. Este utilizat pe larg in arta culinara pentru prepararea sosurilor precum si ca adaos in salate si terciuri.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 9144

Ulei floarea soarelui Presat la rece(virgin) Proprietati si Beneficii

ulei-floarea-soarelui-proprietatiUleiul de floarea soarelui virgin mentine sanatatea pielii

Uleiul de floarea soarelui presat la rece este cel mai natural si sanatos mod de a vindeca pielea si de a-i mentine sanatatea. Datorita proprietatilor sale calmante si emoliente a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri si in scopuri medicinale, nu doar pentru a imbogatii si prepara bucatele. Uleiul de floarea soarelui iti poate fi de ajutor daca suferi de acnee, eczeme, inflamatii, roseata generala si iritatii ale pielii.

Este indicat chiar si pentru pielea sensibila a nou-nascutilor.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 12244

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite